Loader Logo
Prijzen

Prijs indicaties Studio DR GROOVE

Deze prijzen zijn ter indicatie, ex BTW, stuur een mailtje voor een offerte


Studiodag Opnemen € 450,- Voor iedere bron en partij gaan wij op zoek naar de juiste manier om hem over te brengen naar een digitaal medium. Alle partijen worden onder de loep genomen, ingespeeld en op de best mogelijke manier opgenomen.

Studiodag Mixen€ 375,- Na het inspelen van alle partijen en/of vocale lijnen moeten al deze opgenomen bronnen een plaats krijgen in het geluidsspectrum. Alle losse partijen worden in één van de Control Rooms nabewerkt en voorzien van de juiste eigenschappen qua klank en dynamiek. “This is where the Magic happens”

Masteren € 30,- per track Masteren is het laatste stadium van een muziek productie. In dit stadium worden de tracks voor de laatste keer onder de loep genomen en gereed gemaakt voor de distributie. De engineer controleert of de tracks evenwichtig zijn in klank en goed zullen klinken op alle mogelijke weergevers; CD, Computer, Hi-Fi set, Radio etc.

Demo in een weekend € 150,- per persoon Snel een demo nodig? Of kun je niet te veel repetitie tijd missen, maar is het wel eens tijd om iets van je te laten horen? Speel dan in een weekend een demo in! Vrijdagavond: opbouwen, soundchecken en eerste opnames Zaterdag: opnames en eventuele overdubs Zondag: mix, mastering en een biertje op de goede afloop.

Dagje Studio € 30,- per persoon Nog geen ervaring met het werken in een studio? En wil je daar eens verandering in brengen? Kom een dagje kennismaken met de studio! Alle processen in de studio komen aan bod en we kunnen zelfs een track opnemen en mixen.

Complete CD Productie € op aanvraag Je komt binnen met een aantal liedjes en gaat na verloop van tijd naar huis met een oplage geperste CD’s. Wij verzorgen alles wat er tussenin zit; van de broodjes en koffie tot en met de administratieve afhandeling bij Buma/Stemra en de graphics voor op de hoes.

Complete live registratie (audio en video) € op aanvraag DVD of Live CD van een optreden? Wij komen op locatie, maken de opnames, mixen en editen het geheel tot de uiteindelijke CD of DVD.

Maandelijkse verhuur voor muzikanten en producers. Vanaf € 300,- per maand. De studio en al zijn ruimtes zijn ook te huur voor muzikanten en/of producers die op zoek zijn naar een vaste werkruimte, maar geen middelen of mogelijkheden hebben om een eigen studio te bouwen en te onderhouden. Voor slechts €300,- per maand huur je 50 uur Live Room A, Control Room A of Control Room B en krijg je 24/7 toegang tot de algemene ruimtes van de studio waaronder het productiekantoor.