Loader Logo
De Studio

De Studio
De studio is gevestigd in een bedrijfspand in Waddinxveen, centraal gelegen in de randstad. De studio is ontworpen en gebouwd met klank, functionaliteiten en connectiviteit als belangrijkste punten. Er zijn verschillende ruimtes die met elkaar verbonden zijn dmv bekabeling waardoor de ruimtes los van elkaar, maar ook in allerlei combinaties te gebruiken zijn. Live Room A De grote Live Room, 35 m2 en volledig geïsoleerd. Deze ruimte klinkt geweldig en we hebben hier al van alles opgenomen; strijkkwartetten, vleugels, volledige bandjes, koren etc etc. 

Control Room A

De grote control room is 20 m2 groot en door de grote ramen is er veel daglicht. Dit is het kloppende hart van de studio, in deze goed klinkende control room komt vrijwel alle bekabeling samen. Door de flexibele connectiviteit kan gebruik worden gemaakt van de bestaande computer (met oa ProTools, Logic en Cubase), maar je kunt ook je eigen laptop aansluiten dmv één thunderboltkabel en op die manier gebruik maken van alle interfaces, beeldschermen en controllers. Een grote loungebank en bioscoopstoelen maken dat ook de klanten comfortabel kunnen meeluisteren bij de totstandkoming van het eindresultaat.

Vocal Booth

Direct naast Control Room A bevind zich de Vocal Booth; een geveerde ruimte die met ramen in verbinding staat met Control Room A. Control Room B / Live Room B Deze ruimte is tweeledig opgezet; Enerzijds is het met 6 m2 een kleine Live Room om bv gitaarversterkers te isoleren van de bronnen die worden opgenomen in de grote Live Room A. Anderzijds is het een control room met een eigen DAW controller, interface, studio-afluistering en pre-amps waar je gemakkelijk audio nabewerking kunt doen, maar ook kleine sessie kan opnemen tot maximaal 12 kanalen.

  Productiekantoor

Op één van de meest daglicht rijke plekken in het pand zijn er 6 werkplekken beschikbaar. De netwerk A4 printer/scanner/copier, de A3 printer en diverse andere kantoorbenodigdheden maken dit productiekantoor compleet. De ideale plek om producties voor te bereiden of verder uit te werken. Keuken Onze grote keuken is volledig uitgerust om ook de innerlijke mens te verzorgen. De bar en de eettafel maken dat je even helemaal los kunt komen van je werk.

  Badkamer

Op de eerste verdieping heeft de toiletruimte ook een douchecabine, op het moment dat iemand toe is aan een verfrissende douche kan dat gewoon.  Lounge De lounge zorgt er met zijn comfortabele banken en stoelen voor dat het wachten tijdens opname sessies zo comfortabel mogelijk is. Ook kan deze ruimte gebruikt worden voor meer informele vergaderingen.

Garage

De grote ruimte naast Live Room A op de beneden verdieping wordt nu nog vooral gebruikt voor opslag, maar de plannen liggen al klaar om hier een semi-geïsoleerde productieruimte van te maken. Met een grote analoge opname mixer in een goed klinkende ruimte wordt dit in de loop van de tijd een ideale schrijversstudio.